Remptation logo

Efficiënte resultaatgerichte projectbegeleiding

Remptation begeleidt graag projecten vanaf het allereerste ruwe idee tot en met implementatie of het in de markt zetten van uw innovatie. Daarnaast zij we ook gewend ondersteuning te bieden aan initiatieven die al zijn opgestart of die om wat voor reden dan ook stagneren.

Natuurlijk kunt u Remptation ook inschakelen voor bijvoorbeeld alleen uw subsidieaanvraag of een marktanalyse. Zie support.

Na een eerste inventarisatie van uw innovatietraject bepalen we in overleg de meest efficiënte mogelijkheden voor samenwerking. Waar mogelijk doen we graag een stapje terug: hoe meer u zelf kunt doen, hoe beter. Want dat is goed voor uw portemonnee.

aanpak-stappenplan-stoplicht

Ieder innovatief proces doorloopt een aantal fasen. Remptation Inventariseert op voorhand met u welke daarvan de meest cruciale of doorslaggevend zijn voor uw succes. Vaak is het ook belangrijk om te bepalen voor welke fase u eerst groen licht nodig heeft om een volgende stap te kunnen maken.

 

Samen met Remptation in dialoog met de werkelijkheid
Wij zijn er om u te helpen uw innovatieplannen te verwezenlijken. Daar hoort een positief kritische houding bij. We houden u een spiegel voor:

Is uw idee uniek?
Is er behoefte aan?
Kan het basisconcept nog beter?
Wat is uw succesformule?
Wat is het marktpotentieel?
Hoe gaat u er geld mee verdienen?
Welke expertises heeft u nodig?
Zijn er valkuilen en barrières?
Van wie is uw succes afhankelijk?
Van welke belanghebbenden is uw succes afhankelijk?
Wie kan er roet in het eten gooien?
Zijn investeerders enthousiast?
Hoe gaat u om met risico’s?
Hoe brengt u ’t  aan de man?