Remptation logo

Voor iedereen die zich bezig houdt met innovatieve ontwikkelingen

dot Ondernemers en organisaties met innovatieve ideeën
Remptation biedt de voor innovatiemanagement en stakeholdermarketing benodigde mankracht en ondersteuning bij het verkrijgen van financiering. In welke fase uw innovatie zich bevindt maakt niet uit. U kunt op elk moment instappen.

dot Organisaties die innovatie en ondernemerschap effectief willen faciliteren
Ook de overheid, brancheorganisaties, adviesbureaus, banken, private investeerders en subsidieadviseurs kunnen voor gerichte ondersteuning bij Remptation terecht. Wij zorgen samen voor een verhoogde kans op succes en een hoger rendement op investeringen.

Remptation verbindt en verleidt...
Katalysator van gezonde
en duurzame vernieuwing
De wereld staat voor grote maatschappelijke uitdagingen: de vergrijzing, stijgende kosten van gezondheidzorg, uitputting van natuurlijke energiebronnen, vervuiling van het milieu en een toenemend voedseltekort. De overheid stimuleert innovatie en ondernemerschap op dit terrein. De noodzaak neemt toe en consumenten staan open voor oplossingen die de duurzame en gezonde keuze makkelijk maken.

Legio kansen dus voor ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden met goede ideeën, verleidelijke concepten en aantrekkelijke business proposities die bijdragen aan een duurzamere wereld en gezondere levensstijl.

Remptation ondersteunt u graag bij het benutten van die kansen.