Remptation logo

Betrokkenheid en oplossingen voor het totale innovatietraject, van idee tot realisatie

dot Mee-ondernemen
De ontwikkeling en introductie van uw nieuwe product of dienst is een boeiend en enerverend traject. Hoe pakt u dat aan? Waar moet u op letten? Het is wenselijk om slim en doordacht te werk te gaan. Remptation onderneemt aan de zijlijn met u mee. Met ons als klankbord staat u er niet alleen voor. We ondersteunen bij de te nemen stappen en de juiste beslissingen. Met beproefde methodieken wijzen wij de weg.

dot Ideeën verrijken met creativiteit
Een in potentie heel goed idee komt soms beter tot zijn recht als creatieve geesten de kans krijgen uw idee te verrijken. Zo ontstaan verrassende oplossingen die de aansluiting met de markt en de kans op succes versterken. We ondersteunen u bij het ontwikkelen van een concept dat commercieel exploiteerbaar is.

dot Uw idee krachtig presenteren
Door een goed basisidee naar een hoger plan te tillen en goed te presenteren wordt de kans op financiering en het wegnemen van mogelijke weerstanden bij stakeholders groter. Door uw plannen in een overtuigend businessplan te gieten en het product of de dienst goed voor het voetlicht te brengen verleiden we belangrijke partijen tot samenwerken.

 

Remptation biedt de
volgende diensten:
Financiering
info Financieringsmogelijkheden
info Subsidieaanvraag
info Pitch

Innovatie-support
info Projectbegeleiding
info Online werkplek
info Marktonderzoek
info Concept ontwikkelen
info Strategie en businesscase
info Marktpotentieel
info Positionering
info Merkidentiteit
info Wet- en regelgeving
info Bescherming

Stakeholdermarketing
info Stakeholderanalyse
info Stakeholderdialoog
info Marktintroductie
info Communicatie
info Creatie, ontwerp en productie